14 Feb 2013

Izdelava spletne trgovine

0 Comment

Ste eden izmed tistih, ki imate dober izdelek?

Ali pa ste eden tistih, ki imate spletno stran, vendar preko nje ne morete prodajati svojega izdelka?

Spletne trgovine omogočajo hiter nakup iz naslonjača v nekaj korakih, brez da bi bilo potrebno se vsesti v avtomobil, se mučiti s parkiranjem in iskati poslovne prostore podjetij, ki imajo svoje poslovalnice v najbolj zakotnih  ulicah. Izdelava trgovin je pomembna zato, ker podaljša vaš delovni čas, poveča vašo vidnost in prodaja namesto vas, ter predstavlja izdelke, vse to dela sama kot vaš najbližji asistent.

Izdelava internetnih trgovin ni tako enostavna, kot si številna podjetja to mislijo citiram “Sedaj bom naredil trgovino in bom začel odlično delati”, če bi bilo tako enostavno, potem na svetu ne bi bilo revnih ljudi.

Da bi bila trgovina uspešna mora biti najprej vidna in dobro obiskana, za dobro vidnost je potrebno imeti vrhunsko oblikovano vsebino in spletno kodo, ki jo lahko v Sloveniji ponudi manj ljudi, kot ima Slovenija hribov čez 2700 metrov. Tukaj se pojavi največja težava izmed vseh opisanih na strani in sicer koga izbrati?

Kako veste da je trgovina nekakovostna? Če trgovina uporablja katerikoli open source cms sistem kot je recimo Joomla, WordPress, Drupal, Typo itd… vam je lahko takoj znano, da takšne trgovine ne boste mogli optimizirati in boste edini obiskovalec v spletni trgovini, dokler še vas ne bo minilo.

Oglejte si že izdelano spletno trgovino CSCART ali MODIFIED E commerce

 

kontakt

[top]
About the Author


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja